O nama

 

Obrt Autotransporti Majnić, osnovan je 1999. godine, te od samog početka djeluje na poslovima domaćeg i međunarodnog cestovnog transporta.

Kao i većina drugih novoosnovanih poduzeća počeli smo malim koracima, te smo predanim radom skupljali potrebna iskustva u organizaciji i provedbi domaćeg i međunarodnog cestovnog transporta.

Sa ciljem pružanja i održavanja potrebnih standarda i kvalitete usluge, stalnim smo ulaganjima iz godine u godinu širili i povećavali obujam poslovanja, te danas zapošljavamo 36 djelatnika uz flotu od preko 30 voznih jedinica.

Takav razvoj poslovanja pospješilo je naše iskustvo, profesionalnost, pravovremenost, stručnost i odnos prema klijentima, za što je najvećim djelom zaslužan kompletan naš tim djelatnika.

Tim

Naši djelatnici kompetentni su i iskusni na poslovima organizacije i provođenja domaćeg i međunarodnog transporta, te komuniciraju na više jezika.

Uz naše vrijedne vozače, naš upravljačko-organizacijski tim sačinjavaju:
1. Upravljanje
– Marijan Majnić – vlasnik
– Nadica Majnić

2. Organizacija transporta
– Nadica Majnić
– Emina Žganec Mavrič
– Martina Novak

3. Računovodstvo i knjigovodstvo
– Sandra Aldić
– Kristina Majnić Kolar

Misija

Nastojimo pratiti trendove, te biti budni na konstantne promjene, kako bi i u budućnosti zahtjevnom tržištu mogli pružiti odgovarajuću i kvalitetnu ponudu, koja će nam i dalje osigurati razvoj i održivo poslovanje, na zadovoljstvo naših klijenata i naših djelatnika.

 

Strategija

– Konstantno obnavljanje voznog parka, te praćenje i opremanje suvremenim tehnologijama, čime se našim djelatnicima omogućuju kvalitetni i sigurni uvjeti za rad
– Pružanje kvalitetne, raznolike i pravovremene usluge uz održavanje konkurentnih cijena
– Ulaganje u razvoj i širenje ponude na tuzemnom i međunarodnom cestovnom prijevozu roba

 

Vizija

Naša vizija odnosi se na kontinuirano ostvarivanje svih točaka naše strategije, koje ne smatramo dobrom taktikom uspjeha, već našom temeljnom filozofijom poslovanja.